Partners

EB personeelsdienten is uw partner in het uitzenden en detacheren van EU burgers in diverse takken van onze industrie. Van productiemedewerker tot inpakker. Van lasser tot elektricien. Van ongeschoold tot kandidaat met diverse diploma’s. EB gaat verder waar anderen ophouden.Verder in service, verder in flexibiliteit, verder in professionalisme, verder…met U!

 Omdat EB een goede en betrouwbare organisatie is: transparant en altijd samen met u op zoek naar de beste oplossingen. Als partner! Samen met u het rendement van uw onderneming verbeteren!

EB Personeelsdiensten B.V.    ‘Eerlijk en beter’

 

C. H. Harteman BV, sinds jaar en dag een begrip in Tiel en omstreken. Sinds de overname van vader op zonen Harteman heeft de onderneming een enorme groei doorgemaakt. Met hierbij een uitbreiding  van de activiteiten, te kennen: Zand & Grind, Verhuur, Weg- en Waterbouw, Tielse Loswal Combi en de Bouwcombinatie.

C.H. Harteman B.V., uw betrokken en betrouwbare partner!

 

Rein van Geresteijn begint in 2005 na ruim 12 jaar ervaring bij gerenommeerde parketzaken- met zijn eigen parketzaak in het Gelderse Barneveld. Met de combinatie van kwaliteit, ervaring en vakmanschap geeft Rein Parket u de garantie voor een prachtige parketvloer geheel naar uw wensen...

Of het nu gaat om aanleg, reparatie, renovatie of onderhoud, met Rein Parket zult u altijd genieten van een unieke parketvloer!

 

Gelre Rijn Tools vervaardigt matrijzen voor de kunststofverwerkende industrie. Ook vervaardigd GRT complexe onderdelen voor diverse toepassingen binnen de wereld van machinebouw. Gelre Rijn Tools stelt de wensen van de klant, ten aanzien van kwaliteit en levertijd voorop!
Race-Pro is een onderneming welke exclusieve racedelen voor de motorsport levert. Dankzij de uitgebreide kennis van eigenaar Piero Cossu is Race-Pro in staat om onderdelen te leveren welke gebruikt worden door vele teams in de MotoGP en de World Superbike. Van een enkel boutje tot een complete competitieve motor; Race-Pro levert.

 

 

Motoria, de grootste en meest bekende groothandel in motorfietsonderdelen. De onderneming levert een groot scala aan onderdelen voor het onderhouden van uw geliefde tweewieler.

 

 

JHsports is een jonge, snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in het aanbieden van kleding en accessoires voor de motorrijder. JHsports levert enkel gerenommeerde merken welke u de veiligheid bieden waar u naar op zoek bent.

 

 

Met meer dan 20 jaar ervaring is het Franse merk een van de leiders op het gebied van helmen. Shark ontwikkeld helmen met als doel optimale veiligheid en comfort te bieden. Dit kan worden gerealiseerd door de  grensverleggende ontwikkeling en innovaties. Door deze passie heeft Shark al meer dan 45 wereldkampioenschappen weten te bemachtigen.

 

 

Held is een Duitse onderneming welke zich richt op motorfietskleding en accessoires. Het familiebedrijf is reeds gegroeid tot een wereldtopper. Door nieuwe technologieën weet Held de veiligheid van haar producten steeds te verbeteren. Door de verschillende designs sluit Held altijd aan bij uw wensen.

 

Castrol heeft wereldwijd een uitstekende reputatie als leverancier van producten en diensten in de smeermiddelenindustrie. Dankzij de wereldwijde technologische expertise en ervaring vindt Castrol ongetwijfeld ook de perfecte oplossing voor uw specifieke eisen. Sinds 1899 is het aanbieden van de beste producten hen streven.  

It’s more than just oil, it’s liquid engineering!